Support

Search

0 Results

Besøksdag hos RelyOn Nutec Kristiansand

I forbindelse med North Sea Wind Conference, 6. juni 2024


Vi har gleden av å invitere deg til en eksklusiv besøksdag ved RelyOn Nutec i Kristiansand. Bli med oss for en innholdsrik dag hvor du får innsikt i hvordan vi forbereder fagfolk for fremtidens utfordringer innen vindenergi, med spesielt fokus på våre Global Wind Organisation (GWO) sertifiserte kurs.

Program for Dagen:

09.00: Start dagen med en varm velkomst! Nyt kaffe, snacks og en unik mulighet til å mingle med likesinnede og vårt engasjerte team.

09.30: Velkommen til RelyOn Nutec Kristiansand! Vi gir en introduksjon til vårt senter og teamet som driver det. Bli kjent med hvem vi er og hvordan vi bidrar til sikkerhet og kompetanseutvikling i vindindustrien.

10.00: Dykk dypere inn i våre GWO-kurs. Vi vil gå gjennom oppsettet av de ulike modulene vi tilbyr, og du vil få se praktiske demonstrasjoner av kursinnholdet. Dette er en unik mulighet til å se hvordan teori blir omsatt i praksis og forstå verdien av vår opplæring.

11.30: Etter en formiddag fylt med læring og inspirasjon, vil vi invitere deg til en deilig lunsj. Dette er en flott mulighet til å diskutere dagens inntrykk med kollegaer, vårt team, og knytte nye kontakter i bransjen.

Sted: RelyOn Nutec, Kristiansand (Rett ved Kjevik Lufthavn)

Dato: Torsdag 6. juni 2024

Tid: 09.00 - Etter lunsj

Vi ser frem til å ønske deg velkommen til en lærerik og inspirerende dag hos oss. Vennligst bekreft din deltakelse ved å registrere deg gjennom skjemaet nedenfor: