Search

0 Results

Start je carrière bij RelyOn Nutec Fire Academy!

Vacature: Instructeur trainee

Waar jou carrière een boost krijgt 

 

 

RONUK Job Fair Web Graphic

Bij RelyOn Nutec Fire Academy hebben wij een passie voor brandveiligheid. Op ons oefencentrum op de Maasvlakte helpen wij onze klanten door middel van levensechte training scenario’s. Per jaar trainen wij meer dan 10.000 cursisten van over de hele wereld.

Wil jij een spannende-en uitdagende baan waar elke dag anders is en waar je écht impact kunt maken? Dan zoeken wij jou!!

Job 1

Instructeur Trainee

Time 32-40 uur
Pin Maasvlakte, Rotterdam
Money 2500-3000

Wij bieden jou een uitdagende opleiding aan waarbij je klaar wordt gestoomd tot volwaardige instructeur met je eigen specialisatie. Tijdens het eerste jaar komen onder andere de volgende onderdelen aan bod:

- Verschillende trainingen waaronder VCA en EHBO
- Basis brandbestrijding
- Sea survival en helicopter escape training
- Didactische vaardigheden

Naast bovenstaande onderdelen sta je natuurlijk ook veel op de werkvloer “de plaat”. Je begeleidt samen met een instructeur trainingen, zorg je ervoor dat alle spullen piekfijn in orde zijn en klaarstaan voor de volgende ronde. Dat betekent dat je af en toe pallets aan het zagen bent of een stookobject een poetsbeurt geeft. Kortom, je bent hands-on en weet van aanpakken!

 


Sollicitatieprocedure:

Het sollicitatieproces bestaat uit een sollicitatiegesprek en een test. Tijdens de test komen wij erachter of je in staat bent om ademlucht te dragen en in de persoonlijkheidstest leren wij jou net wat beter kennen. Beide absoluut geen reden om je niet aan te melden!

Wanneer je bent aangenomen begin je aan een tweejarig traineeship welke door ons wordt vergoed. In het eerste jaar ligt de focus op ‘veiligheid’ in de breedste zin van het woord. Dit is niet het stampen van theorie, maar juist in de praktijk oefenen en heel veel ervaring opdoen op ons trainingscentrum.

Het tweede jaar ligt de focus op het kiezen van een specialisatie. Deze specialisatie kies je zelf en is afhankelijk van je interesses. De specialisaties waar ligt aan kan denken zijn: brandbestrijding, traininggen voor de offshore en scheepvaart en trainingen voor mensen die met windmolens werken. Denk hierbij aan overleven op zee, werken met reddingsboten en crisis management.

 

About RelyOn Nutec Fire Academy

Over RelyOn Nutec Fire Academy

RelyOn Nutec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van de veiligheid van mensen en organisaties, op één van onze ruim dertig trainingscentra over de gehele wereld.

Ooit gestart als RISC en nu bijna 40 jaar verder, trainen wij de professionals van bedrijfs- en overheidsbrandweren van over de gehele wereld.

Op ons oefencentrum op de Maasvlakte doen we dat in een unieke trainingsomgeving waar we de realiteit op hoog niveau kunnen nabootsen.

 

Wil je meer over ons weten?

Stuur een e-mail naar Rosanne via reland@nl.relyonnutec.com of bel naar: 06-51766851