Search

0 Results

RelyOn Nutec Fire Academy - Vacatures

Waar jou carrière een boost krijgt 

 

RONUK Job Fair Web Graphic

Carrières


Bij RelyOn Nutec Fire Academy hebben we een passie voor brandveiligheid en willen we onze klanten helpen een veiligere wereld te creëren.

Wij bieden een uitdagende en waardevolle werkomgeving waar je echt een verschil kunt maken in het leven van mensen.

Wij zijn op zoek naar mensen die niet schrikken van een beetje actie, die willen leren en groeien. Mensen die hun carrière een boost willen geven!

 

Job 1

Instructeur Trainee

Time 32-40 uur
Pin Maasvlakte, Rotterdam
Money 2500-3000
  • Het (gecontroleerd) stichten van brand, welke je op kan laten lopen tot 10m hoog.
  • Het maken van explosies, jij bent hierbij verantwoordelijk voor de voorbereiding en veiligheid van alle cursisten.
  • De voorbereidingen van wel 100 verschillende soorten trainingen, welke gericht zijn op brand. Denk hierbij aan houtzagen, het scenario klaar leggen, begeleiden van de cursisten tijdens de oefening etc.
  • Als instructeur trainee ben je de oren en ogen van de instructeur, dit betekent dat je een hoog verantwoordelijkheidsgevoel hebt, snel kan schakelen en het leuk vindt om actief bezig te zijn.
  • Daarnaast leiden wij je via een traineeship intern op tot instructeur..
Wie ben jij:
  • Je bent stressbestendig.
  • Je houdt van actie.
  • Je kunt goed schakelen.
  • Je bent sportief en hebt een goede conditie.
  • Het lijkt je ontzettend leuk om met vuur te werken en er alles over te weten te komen.
De volgende orderdelen komen in het eerste jaar aan bod:

Sollicitatieprocedure:

Het sollicitatieproces bestaat uit een sollicitatiegesprek en een test. Tijdens de test komen we erachter of je in staat bent om ademlucht te dragen en in de persoonlijkheidstest leren wij jou net wat beter kennen. Beide absoluut geen reden om je niet aan te melden!

Wanneer je bent aangenomen begin je aan een tweejarig traineeship welke door ons vergoed wordt. In het eerste jaar ligt de focus op ‘veiligheid’ in de breedste zin van het woord. Dit is niet het stampen van theorie, maar juist in de praktijk oefenen en heel veel ervaring opdoen op ons trainingscentrum. Wat ook wel de speeltuin voor volwassenen wordt genoemd!

Het tweede jaar ligt de focus op het kiezen van een specialisatie. Deze specialisatie kies je zelf en is afhankelijk van je interesses. De specialisaties waar je aan kan denken zijn: publieke brandveiligheid, industriële brandveiligheid, offshore en maritiem, maar ook overleven op zee, duiken en reddingsbooteducatie.


 

About RelyOn Nutec Fire Academy

Over RelyOn Nutec Fire Academy

RelyOn Nutec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van de veiligheid van mensen en organisaties, op één van onze ruim dertig trainingscentra over de gehele wereld. Ooit gestart als RISC en nu bijna 40 jaar verder, trainen wij de professionals van bedrijfs- en overheidsbrandweren van over de gehele wereld.

Wil je meer over ons weten?

Stuur een e-mail naar Rosanne via reland@nl.relyonnutec.com of bel naar: 06-51766851