About

Search

0 Results

Map

Har du lyst til at arbejde på hovedkontoret i en global virksomhed med datterselskaber i +20 lande rundt omkring i verden og få mulighed for at udvikle dine kompetencer inden for administration, jura og kommunikation? Vi søger en deltidsstuderende til vores juridiske afdeling.

Studentermedhjælper (deltid)

Part time Copenhagen, Denmark

Deadline: 10. November 2022

Apply for this position

Dine hovedopgaver og ansvarsområder vil være:

 • Support og administration af ansøgninger og procedurer af juridisk karakter og relateret til bæredygtighed og “compliance”
 • Udarbejdelse af udkast til aftaler, politikker og procedurer
 • Vedligeholdelse af dokumentdatabase
 • Notarisering og legalisering af juridiske dokumenter hos offentlige myndigheder
 • Indhentning af underskrifter på dokumenter
 • Øvrige ad hoc opgaver såsom printning, kopiering og indbinding af rapporter/bestyrelsesmateriale osv.

Din baggrund:

Vi forventer:

 • At du er jurastuderende på CBS, Københavns Universitet eller lignende, og at du har cirka 3 år tilbage af dit studie
 • At du taler og skriver flydende dansk og engelsk
 • At du er erfaren bruger af Microsoft Office pakken
 • At du har en systematisk, service-minded og proaktiv tilgang til opgaverne
 • At du er ansvarsbevidst og disciplineret og altid følger en opgave til dørs
 • At du har sans for detaljer

Interesseret?

Du skal arbejde på vores hovedkontor i København og stillingen indebærer, at du kan arbejde ca. 15 timer om ugen mellem kl. 8.00 og 17.00 på hverdage med gensidig fleksibilitet. Vi tager naturligvis hensyn til eksamensperioder. Du vil referere til vores General Counsel, Birgitte Poulsen.

Vi vil løbende afholde interviews, så hvis du har lyst til at arbejde hos os, opfordrer vi dig til at sende dit CV og ansøgning hurtigst muligt og senest den 10. november 2022. Hvis du vil høre mere om den ledige stilling, er du velkommen til at kontakte Birgitte Poulsen på bp@relyonnutec.com eller vores Global HSEQ & ESG Manager, Mette Ørtoft på moe@relyonnutec.com.

Startdato: hurtigst muligt

Om os:

RelyOn Nutec leverer serviceydelser, træning og digitale løsninger inden for sikkerhed, compliance og kompetencer over alt  i verden. Fra vores +30 træningscentre hjælper vi vores kunder med at beskytte deres medarbejdere, deres aktiver og miljøet. RelyOn Nutec har dybe rødder, der går mere end 50 år tilbage, og er ved intelligent anvendelse af den nyeste teknologi den førende udbyder af sikkerhedsydelser til energisektoren og andre sikkerhedskritiske industrier.

 

RelyOn Nutec er den førende udbyder af træning inden for sikkerhed og har et bred udvalg af innovative digitale serviceydelser, herunder digital træning, simuleringsteknologi og en række kommercielt udbredte SaaS applikations. RelyOn Nutec er den foretrukne partner til at udvikle og opretholde en sikker arbejdsplads. Med de kommercielt udbredte digitale serviceydelser tilbyder RelyOn Nutec sine kunder en modulær tilgang til håndtere sikkerhed i deres forretningsprocesser, der samtidig minimerer risici og  revolutionerer den måde, vi registrerer arbejdsstyrkens sikkerhed, compliance og kompetencer på. Besøg vores hjemmeside www.relyonnutec.com, hvis du vil vide mere.

Vores medarbejdere er vores største aktiv og er grundlaget for vores forretning og succes. Hos RelyOn Nutec er vi interesserede i at tage os af vores værdsatte medarbejdere og honorer deres indsats uanset race, religion, køn eller uddannelse. Til gengæld forventer vi, at vores medarbejdere sætter pris på diversitet og gør det rigtige med hensyn til at hjælpe deres kolleger, vores interessenter og kunder. Hos RelyOn Nutec dyrker vi en kultur, hvor vi behandler vores kolleger og kursister med værdighed og respekt, og hvor vi ikke accepterer nogen form for diskrimination eller forskelsbehandling.