About

Search

0 Results

Senior Safety Training Instructor - Wind sector

Senior Safety Training Instructor - Wind sector

Full time Amsterdam, Netherlands

Deadline: 31. July 2023

Apply for this position

RelyOn Nutec is voor de locatie in Amsterdam opzoek naar enthousiaste senior instructeurs. We zoeken instructeurs die bereidt zijn een breed scala aan veiligheidstrainingen te geven. Denk hierbij aan Brand-, Sea Survival-, Werken op Hoogte- en technische trainingen zoals Basic Technical Training en Lift User Trainingen. Deze trainingen zullen hoofdzakelijk voor de Wind sector zijn.

 

Wie zijn wij?

RelyOn Nutec is training organisatie gespecialiseerd in veiligheid van mensen en organisaties. Internationaal zijn er 30+ trainingscentra verspreid over 21 landen. RelyOn Nutec heeft opleidingen, trainingen en geeft advies aan industriële- en overheidsbrandweren en professionals uit de offshore, maritieme en windenergie sector. In Nederland zijn er in de haven van Amsterdam en Rotterdam twee trainingscentra waar professionals en hulpverleners worden voorbereid op het voorkomen en bestrijden van incidenten. Onze locaties hebben een realistische trainingsmogelijkheden waar incidentscenario’s geoefend worden.

 

Wat houdt het werk in?

Het werk heeft een fijne afwisseling tussen theorie uitleggen in de klas en oefening uitvoeren in de praktijk. Dat bekent dat je het leuk moet vinden om kennis te delen en actief bezig te zijn. Daarnaast ben je als instructeur ook verantwoordelijk voor het voorbereiden van de trainingen, ontwikkelen van de trainingen en je bent altijd aan het leren om de trainingen nog beter te maken. Je komt te werken in een klein team waarbij je ook collega’s van andere afdelingen graag helpt en het niet erg vindt om de handen uit de mauwen te stekken. Afhankelijk van je achtergrond, opleidingsniveau en interesse wordt er samen met jou een opleidingsplan geschreven.

 

 

Wie ben jij?

Wij zijn opzoek naar een nieuwe collega die gewerkt heeft in de wind sector. Er is steeds meer vraag naar ook de technische trainingen en daarvoor zijn we op zoek naar een ervaren wind technician.

Het is belangrijk dat je Engels spreekt en niet bang bent om voor de groep te staan. Uiteraard heb je een leergierige houding en geef je ons graag input over hoe we als bedrijf kunnen verbeteren.

 

 

Wat bieden wij?

- Afwisselende baan

- Salaris naar kennis en vaardigheden

- Werken binnen een leuk team

- Interne opleidingsmogelijkheden

 

Salaris:

€3000,- tot €4200,-

 

Interesse?

Ben je enthousiast over deze functie dan ontvangen wij graag jouw motivatie en CV. Deze kan je sturen aan ni@nl.relyonnutec.nl. Mocht je nog vragen hebben, dan kan je bellen naar  06-27617653.