About

Search

0 Results

Senior Instructor & Fire Academy Consultant

Senior Instructor & Fire Academy Consultant

Full time Rotterdam, Netherlands

Deadline: 31. July 2023

Apply for this position

Wie zijn wij?

RelyOn Nutec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van de veiligheid van mensen en organisaties, op één van onze ruim dertig trainingscentra over de gehele wereld. Ooit gestart als RISC en nu bijna 40 jaar verder, trainen wij de professionals van bedrijfs- en overheidsbrandweren van over de gehele wereld.

Op ons oefencentrum op de Maasvlakte doen we dat in een unieke trainingsomgeving waar we de realiteit op hoog niveau kunnen nabootsen.

 

Wat houdt het werk in?

Vandaag heb je een training verzorgd voor de directie van een tank terminal, maar morgenvroeg moet je op tijd inchecken voor je vlucht naar Qatar om daar een brandweertraining te geven aan Incident Commanders van een grote raffinaderij. Volgende week ben je op tijd terug om samen met een collega de presentaties te maken voor een nieuwe training over de energie transitie en staat er ook een overleg gepland met de collega’s van ‘Digital’ over een digitaal vakbekwaamheidsprogramma. Kortom, een breed werkgebied met genoeg uitdagingen.

 

Wie ben jij?

Als senior instructeur / consultant ben jij dé expert als het gaat over incidentbestrijding en veiligheidsvraagstukken. Je hebt ruime ervaring binnen het brandweer- of veiligheidsdomein en als officier of manager breng je op het gebied van incidentmanagement een goed gevulde rugzak mee. Je bent internationaal georiënteerd en je vindt het niet erg om een project of training in het buitenland te verzorgen, soms voor meerdere weken. Je vindt het leuk om jouw kennis en ervaring met klanten te delen, maar je vindt het ook mooi als je jouw collega’s kunt begeleiden om ook een expert te worden. Van delen wordt je immers rijk. Je hebt bij voorkeur een HBO getuigschrift, maar met die goed gevulde rugzak zijn we ook benieuwd naar jouw ervaringen.

 

Wat bieden wij?

Een salaris van €4.000-€6.000 ( 40 uur per week), maar mocht je iets meer balans tussen werk en privé willen, is minder uur per week ook bespreekbaar. Omdat wij een toonaangevend trainingscentrum zijn, zorgen wij er samen met jou voor dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Uiteraard krijg je van ons een telefoon en laptop en zorgen wij voor een sociale en leuke werkomgeving met regelmatig een BBQ, einde maand borrel en leuke personeelsuitjes.

 

Ben je geïnteresseerd?

Verras ons met je motivatiebrief en CV en stuur deze naar hr@nl.relyonnutec.com. Heb je nog vragen over functie? Bel of Whatsapp met Mark Nissen, Operations Director Central Europe. Tel. nr. 06-18742419.