Search

0 Results

Brænder du for at give en god service, sætter pris på skiftende opgaver og en dynamisk hverdag? Kan du smile gennem telefonen, arbejde struktureret og få tingene gjort, så skal du være velkommen i en virksomhed i vækst, hvor du får erfarne og hjælpsomme kollegaer og masser af kundekontakt.

Kundeservicemedarbejder

Full time Esbjerg, Denmark

Deadline: 28. February 2022

Apply for this position

Brænder du for at give en god service, sætter pris på skiftende opgaver og en dynamisk hverdag? Kan du smile gennem telefonen, arbejde struktureret og få tingene gjort, så skal du være velkommen i en virksomhed i vækst, hvor du får erfarne og hjælpsomme kollegaer og masser af kundekontakt.

Jobbet

Du vil blive en del af kundeserviceafdelingen hos RelyOn Nutec, hvor din dagligdag vil være fyldt med mangeartede arbejdsopgaver.

De daglige opgaver består blandt andet af følgende:

 • Proaktiv kundeservice pr. telefon og mail
 • Besvarelse af alle telefoniske henvendelser
 • Daglig kontakt og servicering af kunder før, under og efter kursus
 • Booking af kundebestillinger og fremsendelse af bekræftelser
 • Hoteladministration og håndtering af værelsesnøgler
 • Salg af merchandise, samt optælling af kasseapparat
 • Oprettelse af kursuskalender i bookingsystem
 • Assistere kursister i forbindelse med check-in
 • Informering og rådgivning omkring kurserne
 • Udstedelse af diverse kursusbeviser
 • Daglig forberedelse af fakturaer
 • Bemande reception i åbningstid
 • Bestilling af kontorartikler
 • Ad hoc-opgaver

Du evner at have mange bolde i luften, da hverdagen ofte af præget af højt tempo, med mange kundehenvendelser og forskellige krav og ønsker. Samtidig skal du kunne arbejde tæt sammen med mange forskellige mennesker, da du vil få en meget stor kontaktflade både internt og eksternt. Du er udpræget teamplayer, som evner at arbejde selvstændigt med dine opgaver og forstår vigtigheden af at løfte i flok. Du er nysgerrig af natur og har lysten til løbende at tilegne dig ny viden.

Kvalifikationer

Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for jobbet, men det vil være en fordel at have erfaring med både administrative- og kundeservicerelateret opgaver.

Du arbejder struktureret, systematisk og er i stand til at sætte dig hurtigt ind i nye systemer. Der arbejdes dagligt med op mod otte forskellige systemer, herunder bookingsystem, kundekartotek og øvrige interne systemer. Du kan kommunikere både skriftlig og mundtlig på engelsk, og ydermere vil det være en fordel at beherske et tredje sprog.

For at lykkes godt i jobbet, er det en fordel at være udadvendt som person, have et smittende humør og formår at smile gennem telefonen. Din fremtoning er professionel og du evner at tilpasse din service efter behov.

Vi tilbyder

Vi tilbyder en alsidig stilling i et stærkt fagligt og socialt miljø, som den kvalificerede kandidat selv får mulighed for at udvikle og præge. Du bliver del af en international virksomhed, som netop nu investerer i fremtiden, samt en spændende og dynamisk hverdag og afdeling med dygtige og engagerede kolleger, som hjælper hinanden.

Derudover tilbyder vi en løn der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning inklusiv sundhedsforsikring, feriefridage efter 9 måneders ansættelse, og en stærk personaleforening.

I forbindelse med opstart, forventes det at du deltager aktivt på flere af vores kursusforløb, for at få kendskab til nogle af vores bedst sælgende kurser, og dermed bedst muligt kan rådgive både kursister og kunder. Når der ikke er kursusaktivitet, sættes du gradvist ind i de daglige opgaver i afdelingen.

Stillingen er gennemsnitlig 37 timer om ugen, indenfor vores åbningstid 07.30 – 16.00 mandag til torsdag og fredag 07.30 – 15.30. Det forventes at du er fleksibel i forhold til både timer og arbejdstidsplacering, da teamet selv dækker sygdom og ferie. Derfor forventes du at kunne arbejde i hele åbningstiden alle dage. Teamet tæller udover dig, to personer.

Kort om RelyOn Nutec Denmark A/S

RelyOn Nutec Denmark A/S er et af Europas mest avancerede træningscentre indenfor sikkerhedstræning. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsuddannelser til Offshore industrien, vindmølleindustrien, landbaserede produktionsvirksomheder samt skibsfarten.

Vi driver desuden også et moderne kursus- og konferencecenter med tilhørende hotelfaciliteter. Du kan se mere om os på: RelyOn Nutec | Global partner for safety critical industries