Search

0 Results

Map

Brænder du for at give en god service, sætter pris på skiftende opgaver og en dynamisk hverdag? Kan du smile gennem telefonen, arbejde struktureret og få tingene gjort, så skal du være velkommen i en virksomhed i vækst, hvor du får erfarne og hjælpsomme kollegaer og masser af kundekontakt.

Kundeservicemedarbejder

Full time Esbjerg, Denmark

Deadline: 15. November 2022

Apply for this position

Jobbet
Du vil blive en del af kundeserviceafdelingen hos RelyOn Nutec, hvor din dagligdag vil være fyldt med en bred vifte af arbejdsopgaver. De daglige opgaver består blandt andet af følgende:

 • Proaktiv kundeservice pr. telefon og mail
 • Besvarelse af alle telefoniske henvendelser
 • Daglig kontakt og servicering af kunder før, under og efter kursus
 • Booking af kundebestillinger og fremsendelse af bekræftelser
 • Hoteladministration og håndtering af værelsesnøgler
 • Salg af merchandise, samt optælling af kasseapparat
 • Oprettelse af kursuskalender i bookingsystem
 • Assistere kursister i forbindelse med check-in
 • Informering og rådgivning omkring kurserne
 • Udstedelse af diverse kursusbeviser
 • Daglig forberedelse af fakturaer
 • Bemande reception i åbningstid
 • Bestilling af kontorartikler
 • Ad hoc-opgaver

Du evner at have mange bolde i luften, da hverdagen ofte af præget af højt tempo, med mange kundehenvendelser og forskellige krav og ønsker. Samtidig skal du kunne arbejde tæt sammen med mange forskellige mennesker, da du vil få en meget stor kontaktflade både internt og eksternt. Du er udpræget teamplayer, som evner at arbejde selvstændigt med dine opgaver og forstår vigtigheden af at løfte i flok. Du tager ansvar for de opgaver du får tildelt og formår, uden problem, at blive afbrudt mange gange i løbet af en arbejdsdag, uden at det påvirker din evne til at levere ensartet og grundig jobudførsel. Du er nysgerrig af natur og har lysten til løbende at tilegne dig ny viden.

Kvalifikationer
Din uddannelsesmæssige baggrund er ikke afgørende for jobbet, men det vil være en fordel at have erfaring med både administrative- og kundeservicerelateret opgaver. Du arbejder struktureret, systematisk og er i stand til at sætte dig hurtigt ind i nye systemer. Der arbejdes dagligt med op mod otte forskellige systemer, herunder bookingsystem, SalesForce og øvrige interne systemer. Du behersker engelsk på et højt niveau, både skriftligt og mundtligt, og ydermere vil det være en fordel hvis du kan kommunikere på tysk eller et andet sprog, men det er ikke et krav for ansættelsen. For at lykkes godt i jobbet, er det en fordel at være udadvendt som person, have et smittende humør og formår at smile gennem telefonen. Din fremtoning er professionel og du evner at tilpasse din service efter behov.

I forbindelse med opstart, forventes det at du deltager aktivt på flere af vores kursusforløb, for at få kendskab til nogle af vores bedst sælgende kurser, og dermed bedst muligt kan rådgive både kursister og kunder. Når der ikke er kursusaktivitet, sættes du gradvist ind i de daglige opgaver i afdelingen.

Vi tilbyder en alsidig stilling i et stærkt fagligt og socialt miljø, som den kvalificerede kandidat selv får mulighed for at udvikle og præge. Du bliver del af en international virksomhed, som netop nu investerer i fremtiden, samt en spændende og dynamisk hverdag og afdeling med dygtige og engagerede kolleger, som hjælper hinanden. Derudover tilbyder vi en løn, der modsvarer dine kvalifikationer, pensionsordning inklusiv sundhedsforsikring, feriefridage efter 9 måneders ansættelse, og en stærk personaleforening.

Stillingen er gennemsnitlig 37 timer om ugen, indenfor vores åbningstid 07.30 – 16.00 mandag til torsdag og fredag 07.30 – 15.30. Det forventes at du er fleksibel i forhold til både timer og arbejdstidsplacering, da teamet selv dækker sygdom og ferie. Derfor forventes du at kunne arbejde i hele åbningstiden alle dage. Teamet tæller udover dig, to personer.

Kort om RelyOn Nutec Danmark A/S
RelyOn Nutec Danmark A/S er et af Europas mest avancerede træningscentre indenfor sikkerhedstræning. Vi tilbyder forskellige sikkerhedsuddannelser til Offshore industrien, vindmølleindustrien, landbaserede produktionsvirksomheder samt skibsfarten.
Vi driver desuden også et moderne kursus- og konferencecenter med tilhørende hotelfaciliteter.
Du kan se mere om os på: RelyOn Nutec | Global partner for safety critical industries

Din ansøgning
Lyder jobbet som dit perfekte match, så send din ansøgning via vores ansøgningsportal.
Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte teamleder for afdelingen, Casandra Agerskov på tlf. 2171 7004. Vi afholder samtaler løbende, og alle ansøgninger behandles fortroligt.

RelyOn Nutec er en arbejdsgiver med lige muligheder og tager alle kvalificerede ansøgere i betragtning uden hensyn til køn, religion, race, nationalitet eller etnisk oprindelse, kulturel baggrund, socialgruppe, handikap, seksuel orientering, kønsidentitet, civilstand, alder eller politisk holdning. Mangfoldighed er fundamental for vores kultur, og vi inviterer dig til at være en del af denne mangfoldighed.