Search

0 Results

Køkkenmedarbejder

Køkkenmedarbejder

Full time Esbjerg, Denmark

Deadline: 30. November 2023

Apply for this position

Kan du skabe madglæde blandt dine kolleger og virksomhedens kursister? Og har du lyst til at blive en del af vores køkkenteam, hvor service, samarbejde og kvalitet er i centrum? Så er du måske vores kommende kollega til kantinen i Esbjerg.

Hos RelyOn Nutec prioriterer vi at give vores kolleger og kursister de bedste forudsætninger for at arbejde med sikkerhed gennem sunde og varierede måltider, og hertil søger vi en dygtig og faglært køkkenmedarbejder. 

Vi ser gerne, at du er uddannet Kok, Ernæringsassistent eller Cater med erfaring fra kantinebranchen men vigtigst er, at du er en holdspiller med interesse for at give kolleger og kursister gastronomiske madoplevelser i samarbejde med dit team, som i dag består af fire faste medarbejdere.

 

Arbejdsopgaver

Vi tilbyder en hverdag, hvor du får lov til at beskæftige dig med både det kolde og det varme køkken med et fokus på sunde, kreative og varierede anretninger. Dagligt bespiser og serverer vi morgen-, frokost- og aftenbuffet i kantinen, og ved særlige lejligheder tilbyder vi finere madlavning og mødeserveringer.

Dine primære arbejdsopgaver bliver:

  • Servicering af kolleger og kursister med kolde og varme anretninger
  • Opfyldning i kantinen
  • Egenkontrol
  • Opvask og rengøring

Stillingen er normeret til 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er som udgangspunkt placeret på hverdage med 1 fast aftenvagt fra kl. 12-20 og 4 dagvagter fra kl. 6.30-14.30

Dog kan senere aftenvagter og weekendarbejde løbende forekomme.

 

Om dig

Vi lægger vægt på, at du brænder for dit fag med en passion og faglig stolthed for at levere kvalitetsfulde måltider. Samtidig trives du med social kontakt, og du er udpræget serviceminded. Det betyder, at du altid møder kolleger og kursister med et smil og en hjælpsomhed, som bidrager til, at alle oplever, at de har haft en god madoplevelse hos os.

For at lykkes i stillingen forventer vi, at du arbejder struktureret med lyst og kompetence til at tage ansvar i den daglige drift, såfremt det er nødvendigt.

Derudover forventer vi, at du:

  • Har erfaringer inden for kolde og varme anretninger, servicering, egenkontrol samt rengøring
  • Er omstillingsparat og kan holde mange bolde i luften i en hverdag, hvor to dage ikke er ens

 

Vi tilbyder

Vi tilbyder et godt arbejdsmiljø, løn efter overenskomst og ansættelsesvilkår med pensionsordning.

Vi har en god personaleforening med mange tiltag samt medarbejdergoder, hvor der bl.a.er massage- og fitnessmuligheder på arbejdspladsen

 

Interesseret?

Ansøgningsfrist er 30.11.2023. Vi arbejder dog målrettet på at finde den rette kandidat hurtigst muligt, hvorfor vi afholder samtaler løbende – så tøv endelig ikke med at sende din ansøgning. Tiltrædelse efter aftale. 

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Kantinechef Joan Ashton på tlf. 28446955

 

RelyOn Nutec Denmark A/S

RelyOn Nutec støtter kunder i kritiske industrier for at redde liv og beskytte miljøet. Med voksende udvalg af løsninger udvikler RelyOn Nutec virksomhedernes færdigheder og kompetencer på tværs af brancher, hvor fokus på at operere sikkert og beskytte miljøet er altafgørende. Med hovedkontor i København og et betydeligt tilstedeværelse over hele verden betjener vi +10.000 virksomheder hvert år. Læs mere om vores virksomhed her: www.relyonnutec.com