About

Search

0 Results

International Business Consultant (Fire Fighting) - Europe

International Business Consultant (Fire Fighting) - Europe

Full time Rotterdam, Netherlands

Deadline: 31. July 2023

Apply for this position

Wie zijn wij?

RelyOn Nutec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van de veiligheid van mensen en organisaties, op één van onze ruim dertig trainingscentra over de gehele wereld. Ooit gestart als RISC en nu bijna 40 jaar verder, trainen wij brandweermensen van de hoog risico industrieën en overheidsbrandweren van over de gehele wereld.

Op ons oefencentrum op de Maasvlakte bereiden we professionals en hulpverleners voor op het voorkomen en bestrijden van incidenten in een trainingsomgeving met realistische scenario's.

 

Wat houdt het werk in?

Jouw focust ligt met name op de Duitstalige landen, maar Europa is jouw gehele werkterrein. Als Business Consultant ben je support desk voor onze klanten, je helpt ze met een voorstel van een brandweertraining, maar je helpt de klant ook bij een knelpunt over het blussen van tankbrand. We verwachten dat je huidige netwerk weet uit te breiden en je zult gemiddeld 50% van je tijd reizen. Zorgvuldig als je bent, zie je de grote lijnen, maar verlies je details niet uit het oog. Je werkt hierbij nauw samen met je collega’s van Business Support en Operations en aan het einde van de week zorg je dat jouw administratie weer up to date is.

 

Wie ben jij?

Je hebt bij voorkeur operationele ervaring bij de brandweer en je hebt ook enig commercieel inzicht. Je bent een ‘mensen-mens’ en de klant staat voor jou op nummer 1. Je weet de klant vanuit de inhoud te boeien en je beschikt over uitstekende mondelinge en schriftelijke uitdrukkingsvaardigheden ( Nederlands en Duits, Engels is een pré). Je wordt ook niet nerveus als je voor een grote groep een presentatie moet verzorgen en je bent in staat op tactisch en strategisch niveau jouw klanten te helpen. Daarom is voor deze functie een HBO werk- en denkniveau belangrijk, je bent accuraat en jouw target voelt als een uitdaging en zeker niet als een bedreiging.

 

Wat bieden wij?

Een baan met veel vrijheid, jij bepaalt grotendeels zelf hoe jij jouw target gaat halen. Natuurlijk vinden we het leuk als je af en toe op kantoor bent, maar jij hebt de regie. Je gaat werken in een no-nonsense omgeving met super enthousiaste collega’s, met allemaal één doel; ‘a happy customer’.

Een salaris van €3.950-€5.500 ( 40 uur per week), en mocht je iets meer balans tussen werk en privé willen, minder uur per week ook bespreekbaar. Uiteraard krijg je van ons een comfortabele auto van de zaak, telefoon en laptop. Haal jij jouw target, dan zorgen wij voor de beloning.

 

Ben je geïnteresseerd?

Verras ons met je motivatiebrief en CV naar hr@nl.relyonnutec.com. Heb je nog vragen over functie? Bel of Whatsapp met Gijsbert van Pinxteren, Business Unit Director Fire Academy. Tel. nr. 06-51278676.