About

Search

0 Results

Instructor Trainee - Fire Fighting

Instructor Trainee - Fire Fighting

Full time Rotterdam, Netherlands

Deadline: 31. July 2023

Apply for this position

Wie zijn wij?

RelyOn Nutec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van de veiligheid van mensen en organisaties, op één van onze ruim dertig trainingscentra over de gehele wereld. Ooit gestart als RISC en nu bijna 40 jaar verder, trainen wij de professionals van bedrijfs- en overheidsbrandweren van over de gehele wereld.

Op ons oefencentrum op de Maasvlakte doen we dat in een unieke trainingsomgeving waar we de realiteit op hoog niveau kunnen nabootsen.

 

Wat houdt het werk in?

Als trainee sta je aan het begin van je (instructeur) carrière, maar je moet nog heel veel leren voordat jij zelfstandig als instructeur aan de slag gaat. Het grote voordeel is dat jouw werkplek de beste leerschool is die je je kunt voorstellen; vandaag help jij jouw collega instructeur met de voorbereiding van industriële brandweertraining en zorg jij dat de training vlekkeloos verloopt. Morgen sta jij garant voor de veiligheid bij binnenbrand trainingen van een veiligheidsregio en aan het einde van de training zorg jij dat het oefenobject weer klaar staat voor de training de volgende dag. Zaterdag wordt een drukke dag met diverse binnenbrand trainingen, dus vrijdag zorg jij met je collega’s ervoor dat alle houtkarren gevuld staan. Kortom, jij ben de spin in het web en zorgt dat de training vlekkeloos en veilig verloopt. Naast je dagelijkse werkzaamheden gaan wij jouw opleiden en coachen tot een deskundig instructeur.

 

Wie ben jij?

Jij houdt van aanpakken want zoals je hebt kunnen lezen is het ‘best aanpoten’ op drukke dagen. Je bent sportief ingesteld en medisch geschikt voor het dragen van ademlucht. Je bent klantgericht, flexibel, een doorzetter en je hebt een groot verantwoordelijkheids gevoel. Omdat onze klanten ook buiten kantooruren en de weekenden trainen, ben je bereid om in drukke periodes met enige regelmaat ’s avonds of op een zaterdag te werken. Ben je in bezit van een Manschap A of Bedrijfsbrandweer Manschap diploma is dat een pré, maar niet noodzakelijk zolang jij maar in het bovenstaande profiel past. Spreek je ook nog een buitenlandse taal als Engels, Duits of Arabisch, dan is dat zeker een extra pluspunt.

 

Wat bieden wij?

Een salaris van €2.500,00-€3.000,00 (40 uur per week), maar mocht je iets meer balans tussen werk en privé willen, is minder uur per week ook bespreekbaar. Verder gaan we jou ondersteunen om een goede instructeur te worden. Dit gaan we doen met een vaste coach en de bijpassende opleidingen als Manschap, Bevelvoerder (industrie) en Instructeur.

Uiteraard krijg je van ons een laptop en zorgen wij voor een sociale en leuke werkomgeving met regelmatig een BBQ, einde maand borrel en leuke personeelsuitjes.

 

Ben je geïnteresseerd?

Verras ons met je motivatiebrief en CV en stuur deze naar hr@nl.relyonnutec.com. Heb je nog vragen over functie? Bel of Whatsapp met Maurice Quist, Team Lead Fire Academy, tel. nr. 06-20246387.