About

Search

0 Results

Business Support - RelyOn Nutec Fire Academy

Business Support - RelyOn Nutec Fire Academy

Full time Rotterdam, Netherlands

Deadline: 31. July 2023

Apply for this position

Sta jij bekend om jouw commerciële flair en staat de klant voor jou altijd op nummer 1? Ben je daarnaast benieuwd naar de wereld achter de sirenes en zwaailichten van de hulpverleningsdiensten en houd je van aanpakken? Herken jij jezelf als deze persoon? Dan ben jij de nieuwe collega die wij zoeken voor ons business support team!

 

Wie zijn wij?

RelyOn Nutec is een internationaal bedrijf dat gespecialiseerd is in het bevorderen van de veiligheid van mensen en organisaties, op één van onze ruim dertig trainingscentra over de gehele wereld. Ooit gestart als RISC en nu bijna 40 jaar verder, trainen wij de professionals van bedrijfs- en overheidsbrandweren van over de gehele wereld.

Op ons oefencentrum op de Maasvlakte doen we dat in een unieke trainingsomgeving waar we de realiteit op hoog niveau kunnen nabootsen.

 

Wat houdt het werk in?

Als medewerker business support ondersteun je de business consultants en de salesmanager en ben je ‘de regelaar’ in de samenwerking tussen klant, business consultant en onze operationele en financiële organisatie. Vandaag ga je de kandidaten voor een nieuwe leergang in het ELO platform in voeren en morgen staat er een overleg met je Business Consultant gepland over de komende trainingen op de Maasvlakte en omdat je weet dat één van jouw contactpersonen het afgelopen weekend is getrouwd, zorg je dat er bloemetje wordt gestuurd. Op piekmomenten kan het druk en hectisch zijn; ‘never a dull moment’ zeggen we dan hier.

 

Wie ben jij?

Je bent een regelaar en je bent graag ‘in control’. Je bent accuraat en je bent snel ‘thuis’ in diverse applicaties. Als je bekend bent met Spider gaat dit je zeker helpen. Je vindt het leuk om in team verband te werken en je gaat net even iets verder voor jouw klanten.

 

Wat bieden wij?

Een salaris van € 2.750,00 - € 3.800,00 (40 uur per week), maar mocht je iets meer balans tussen werk en privé willen, is minder uur per week ook bespreekbaar. Omdat wij een toonaangevend trainingscentrum zijn, zorgen wij er samen met jou voor dat jij op de hoogte blijft van alle ontwikkelingen binnen het vakgebied.

Uiteraard krijg je van ons een telefoon en laptop en zorgen wij voor een sociale en leuke werkomgeving met regelmatig een BBQ, einde maand borrel en soms een trip naar een internationaal brandweerevent.

 

Ben je geïnteresseerd?

Verras ons met je motivatiebrief en CV naar hr@nl.relyonnutec.com. Heb je nog vragen over functie? Bel of Whatsapp met Gijsbert van Pinxteren, Business Unit Director Fire Academy Tel. nr. 06-51278676.