Søk

0 Resultat

Ny CFO i Falck Safety Services

Søren Strøm, 55 år, blir CFO i Falck Safety Services.

Bla nedover for å lese mer

17. januar 2019

Han har jobbet for EY i 27 år; 12 år som revisorpartner og 5 år som leder for EYs revisjonspraksis i Danmark. 

Etter at han sluttet hos EY, har han fungert som CFO i Clipper Group Ltd, Maersk Line, DT Group A/S og i den senere tiden som midlertidig CFO i SimCorp A/S.

CEO for Falck Safety Services, Torben Harring, sier: "Jeg er svært fornøyd med at vi fikk tak i Søren Strøm. Søren har omfattende ledererfaring innen økonomi og administrasjon, og dette vil bidra til at vi kommer raskt i gang med omstillingen og veksten i selskapet."

Søren Strøm sier følgende: "Falck Safety Services har en solid internasjonal plattform, og med Polaris Private Equity som ny, sterk eier ser jeg en mulighet til å øke veksten, både i form av produktene vil tilbyr, og geografisk tilstedeværelse."