Artikler

Søk

0 Resultat

Fordelene med simulatorer i sikkerhetsopplæring

Den digitale tidsalderen endrer alt – måten vi kommuniserer og måten vi jobber på samt hvordan vi lever. Sikkerhetskurs er intet unntak.

Bla nedover for å lese mer

1. maj 2019

Den digitale tidsalderen endrer alt – måten vi kommuniserer og måten vi jobber på samt hvordan vi lever. Sikkerhetskurs er intet unntak. Kurs og opplæring må gjenspeile moderne krav, og derfor tilpasser vi oss toppmoderne løsninger, slik som simulatorer.

Simulatorer ble lansert for å etterligne situasjoner og scenarioer det er både vanskelig og farlig å gjenskape. En maskin kan aldri erstatte praktisk opplæring, men simulatorer er en utmerket ressurs som kan kombineres med tradisjonelle kurs.

Praktisk erfaring om risikofylte forhold

Før vi tok i bruk simulatorer, var det ganske enkelt for farlig å gjenskape enkelte scenarioer som kan oppstå på arbeidsplassen. Men simulatorene gjør at slike situasjoner kan gjenskapes på en trygg måte for å teste deltakernes kunnskaper og forståelse.

Medarbeidere og beredskapsteam som har trent på risikofylte situasjoner, jobbet under vanskelige forhold og lært hvordan de skal reagere, vil sannsynligvis opptre på en trygg og kompetent måte i en reell krisesituasjon slik at de kan sørge både for sin egen og andres sikkerhet.

Fleksibel og tilpasset opplæring

Simulatorer gjør det enkelt å tilpasse opplæringsnivået etter deltakerens erfaring og kompetanse. Simuleringene kan enkelt skille mellom grunnleggende kurs og oppfriskningskurs. Denne fleksibiliteten lar deltakerne utvikle ekspertise tilpasset sine ansvarsområder på arbeidsplassen.

Simulatorbaserte sikkerhetskurs hos oss

Vi begynte å bruke simulatorer i vår opplæring for X år siden, og kundene mener dette som et viktig element innen praktisk opplæring slik at de kan opptre selvsikkert og rolig når de står overfor reelle krisesituasjoner. 

Hvis du er interessert i å finne ut mer om hvordan simulatorbasert opplæring kan gjøre dine sikkerhetskurs og overlevelseskurs for offshore enda bedre, ta kontakt med oss på telefon + 47 55 94 20 00 eller send oss en e-post på bookings@no.relyonnutec.com.

Les neste