Artikler

Søk

0 Resultat

30 dager ubegrenset tilgang til hele vår e-læringskatalog

Bla nedover for å lese mer

1. juni 2020

Koronaviruspandemien har forvandlet dagliglivet. Som et bidrag til å hjelpe deg med å lykkes i en verden etter korona, gir vi 30 dager ubegrenset tilgang til alle våre e-læringskurs når du fullfører et kurs på et av sentrene våre. Du kan velge mellom over 100 kurs som dekker et stort utvalg av fagområder som vil utvide dine kunnskaper og din bevissthet. Du kan ta så mange kurs du vil og gjennomføre dem når det passer deg. Og du trenger ikke å fullføre hele kurs på én gang. Kurset husker hvor du er etter at du har tatt en pause og kommet tilbake senere. Ved deltakelse i nettkursene kan du skrive ut et kursbevis på slutten av kurset.

Populære kurs omfatter:

  • Bevissthet om hydrogensulfid (H2S)
  • Manuell håndtering
  • Støybevissthet
  • Inngang i trange rom
  • Arbeid i høyden

Pluss mer enn 95 andre titler!

Slik fungerer tilbudet

Tilbudet er tilgjengelig for alle deltakere som gjennomfører klasseromsundervisning eller et praksiskurs hos oss i perioden 1. juni til 31. september.

E-læringskursene er tilgjengelige i 30 dager fra det øyeblikket du mottar opplæringsbeviset.

Når kan jeg begynne?

Etter at du har mottatt opplæringsbeviset ditt, mottar du en e-post med opplysninger om hvordan du får tilgang til vår katalog for e-læringskurs. Fra det tidspunktet kan du dykke inn og begynne å lære.

Grip denne muligheten til å bygge opp kunnskap og utvide karrieremulighetene.

Kom i gang ved å bestille sikkerhetskurs.

Les neste