Søk

0 Resultat

Jakob Thomasen utnevnt til ny styreformann i Falck Safety Services

Polaris Private Equity har i dag gjennomført det annonserte oppkjøpet av Falck Safety Services fra Falck Group og utnevnt Jakob Thomasen til ny styreformann.

Bla nedover for å lese mer

20. september 2018

Thomasen var tidligere CEO for Maersk Oil og har vært styremedlem i A.P. Moller Maersk Executive Board. Han har over 30 års erfaring fra bransjen og driver sitt eget konsulentfirma, som fokuserer på sikkerhet i byggebransjen.

Thomasen har flere viktige verv, inkludert styreleder for DHI Group (arbeid med bærekraftige vannmiljø), styreleder for ESVAGT (som har en flåte med standbyfartøyer i Nordsjøen) samt styremedlem i Lundin Petroleum AB og Universitetet i København.

Han har en grad i geovitenskap fra Universitetet i København og har etterutdannet seg innen ledelse ved IMD, Insead og Harvard.

Forretningspartner i Polaris, Henrik Bonnerup, sier følgende:

"Jakob Thomasen kommer inn med bred internasjonal erfaring innen ledelse og dyptgående kunnskap om olje- og gassbransjen samt maritim sektor. Denne kompetansen kan vi dra nytte av i utviklingen av Falck Safety Services".

Jakob Thomasen sier:

"Jeg er spent på å begynne i Falck Safety Services. Sikkerhet er en lidenskap, og jeg jobber allerede mye med sikkerhetsrelaterte temaer og drar nytte av erfaringen jeg har tilegnet meg i olje- og gassbransjen. Stillingen som styreleder i Falck Safety Services er perfekt for meg".

CEO for Falck Safety Services, Torben Harring, sier:

"Jeg er svært glad for at Polaris har klart å kapre Jakob Thomasen som styreleder. Dette underbygger forpliktelsen deres til utvikling av Falck Safety Services og deres samtykke til ambisjonen vår om rask vekst".

Kontakt: Ta kontakt via LKL@falcksafety.com for spørsmål eller mer informasjon om Falck Safety Services.

Om Falck Safety Services

Falck Safety Services er verdensledende innen rednings- og sikkerhetskurs og tilbyr sikkerhetstjenester til olje- og gassindustrien, maritim sektor, fornybar sektor og andre høyrisikobransjer. Falck Safety Services utdanner personell innen sikker atferd og overlevelsesferdigheter. Opplæringen skal bidra til å forebygge ulykker og skader. Falck har bygget opp disse aktivitetene fra opprinnelsen i Danmark til et verdensledende selskap med 1 000 ansatte på 33 lokasjoner i 20 land over hele verden.

Les mer om Falck Safety Services

Om Polaris 

Polaris er et dansk/svensk privateid investeringsfond med hovedkvarter i København. Selskapet investerer i veletablerte, mellomstore selskaper i Norden. Siden 1998 har Polaris opprettet 4 fond og samlet inn kapitalforpliktelser verdt 1,2 milliarder euro. Investeringsfokuset til Polaris er rettet mot selskaper som viser vekst- og utviklingspotensial. Hittil har Polaris investert i 38 selskaper og gjennomført mer enn 60 tilleggsinvesteringer. Polaris eier i dag 13 selskaper med en total omsetning på i overkant av 1 milliard euro og har mer og 5 000 ansatte.

Les mer om Polaris på: www.polarisequity.dk