Artikelen

Zoek

0 Resultaten

ILT accreditatie voor STCW Medische Zorg en Medische Eerste Hulp

RelyOn Nutec heeft van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) de accreditatie gekregen voor de STCW trainingen Medische Zorg en Medische Eerste Hulp.

Scroll naar beneden om meer te lezen

5. april 2021

RelyOn Nutec heeft van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) de accreditatie gekregen voor de STCW trainingen Medische Zorg en Medische Eerste Hulp. Ook zijn wij geaccrediteerd om de combinatie van deze trainingen te geven. Tot voor kort boden wij deze STCW trainingen aan via een partner, maar vanaf heden is het mogelijk deze trainingen te volgen op op onze oefencentra in Amsterdam en Rotterdam.

Medische Eerste Hulp

In de tweedaagse STCW training Medische Eerste Hulp leert u snel en efficiënt te handelen bij ongevallen en ziekte aan boord van een schip. Aangezien het niet altijd direct mogelijk is iemand aan land te krijgen, is het van levensbelang dat opvarenden aan boord van schepen medische eerste hulp kunnen verlenen aan mede-opvarenden. In het internationale STCW-verdrag zijn hieraan wettelijke eisen gesteld. In ieder geval dienen alle officiëren aan boord van een schip in het bezit te zijn van een geldig Medische Eerste Hulp certificaat.

Boek uw STCW Medische Eerste Hulp training

Medische Zorg

De driedaagse STCW training Medische Zorg is bestemd voor zeevarenden die verantwoordelijk zijn voor de medische zorg aan boord van een schip. Het internationale STCW-verdrag stelt wettelijke eisen aan de medische zorg die aan boord van schepen moet kunnen worden verleend. Diegenen die hiervoor verantwoordelijk zijn dienen in het bezit zijn van een geldig certificaat. Om aan de Medische Zorg training deel te mogen nemen dient u in het bezit te zijn van een geldig Medische Eerste Hulp certificaat. Het is tevens mogelijk een combinatie training te volgen waarbij u beide certificaten in een training kunt behalen.

Boek uw STCW Medische Zorg training

De geldigheid van de certificaten is 5 jaar. Bij een positieve eindbeoordeling ontvangt de deelnemer een certificaat van bekwaamheid (CoP) goedgekeurd door ILT.

Wij blijven ons trainingsportfolio continue uitbreiden zodat wij u op alle vlakken van maritieme veiligheidstrainingen kunnen ondersteunen. In de komende weken lanceren wij de STCW security awareness e-learning. Houd onze social media in de gaten voor meer informatie!

Boeking en meer informatie

U kunt de individuele trainingen en combinatie training boeken via onze website: STCW Medische Zorg en STCW Medische Eerste Hulp. Neem voor meer informatie contact op via booking@nl.relyonnutec.com of 0181 376 600.

 

 

Volgend artikel