Artikelen

Zoek

0 Resultaten

RelyOn Nutec versnelt haar digitale reis met de lancering van een nieuw web platform

n navolging van de acquisitie van drie technologieplatformen in 2019 en de voortdurende uitbreiding van onze digitale mogelijkheden in 2020, hebben wij nu een nieuw web platform gelanceerd waarop u onze digitale diensten en applicaties terug kunt vinden.

Scroll naar beneden om meer te lezen

5. februari 2021

RelyOn Nutec versnelt haar digitale reis door haar positie als aanbieder van multi-service competenties aan de veiligheidskritische industrieën te versterken. In navolging van de acquisitie van drie technologieplatformen in 2019 en de voortdurende uitbreiding van onze digitale mogelijkheden in 2020, hebben wij nu een nieuw web platform gelanceerd waarop u onze digitale diensten en applicaties terug kunt vinden.

Torben Harring, CEO van RelyOn Nutec, zegt: ,,We hebben al 50 jaar ervaring in het leveren van trainings-, compliancy- en competentiediensten aan veiligheidskritische industrieën vanuit meer dan 30 RelyOn Nutec trainingscentra over de hele wereld. Wij blijven onze diensten doorontwikkelen en versnellen de ontwikkeling van onze capaciteiten op het gebied van applicaties, simulaties, managed services, consultancy en e-learning.”

Volgend artikel